Seneste Nyheder på DanskeOpskrifter.dk:
NYT AUGUST 2007: Tjen Penge ved at indsende dine personlige opskrifter!
Danskeopskrifter.dk tilbyder dig 5,- kroner for hver godkendt opskrift du indsender til vores indeks. Dette tilbyder vi fra 1. august 2007.
For at en opskrift godkendes skal:
- den være unik (dvs. man må ikke stjæle en opskrift fra andres hjemmesider og ligge ind her som sin egen. Samtlige opskrifter checkes).
- man skal indsende et billede af retten. Dimension minimum 300*300px
Udbetaling kan ske når man har optjent minimum 50,- kroner. (10 godkendte opskrifter)
/Claus, august 2007
Vores sidste konkurrencen sluttede d. 1 december, og med en dejlig slutspurt fra især nr. 1 og 2.
1. Vinder dkr. 500,- + partnerlink i 1 år. Med 17 godkendte opskrifter: Rikke Larsen
2. Vinder dkr. 250,- + partnerlink i ½ år. Med 14 godkendte opskrifter: EddyTheMadChef
3. Vinder dkr. 250,- Med 4 godkendte opskrifter: Claus Petersen
Vinderne har fået besked samt præmier og DanskeOpskrifter.dk takker jer for de gode bidrag til samlingen af opskrifter.
Konkurrencen løb fra 1. Sep - 1. Dec 2006 hvor vinderne er dem som har indsendt flest godkendte opskrifte
/claus, jan 2007
2006.09.01 - Konkurrence oprettet
Der er oprettet en konkurrence, hvor de 3 som indsender flest opskrifter de næste 3 måneder vil modtage:
1. plads giver dkr. 500,- samt partnerlink på DanskeOpskrifter.dk i 1 år
2. plads giver dkr. 250,- samt partnerlink på DanskeOpskrifter.dk i ½ år
3. plads giver dkr. 250,-
(Har man ikke selv en hjemmeside til at udnytte partnerlinket, finder vi en ligende løsning)
Der er ved at blive udviklet et system til at tælle opskrifter udfra hver bruger, så man live vil kunne følge med i hvem der har indsendt flest.
/Claus
2006.08.30 - Ny opskrifts side søsat
Jeg har oprettet en ny side på mit directory-system jeg har udviklet, og vil forsøge at samle en masse gode opskrifter.
Det vil altid være gratis både at hente opskrifter, samt at tilmelde nye til DanskeOpskrifter.dk
Siden vil kunne eksisterer ved hjælp fra brugerne. Jeg håber meget i vil biddrage med jeres egne gode opskrifter.
/Claus Heinrich